O actriță din „Baywatch”, de nerecunoscut. Cum arată în prezent una dintre cele mai sexy femei din istorie


Yasmine Bleeth (51 de ani) este o fostă actriță care s-a consacrat alături de Pamela Anderson și David Hasselhoff în celebrul serial „Baywatch”. O divă sexy la începutul anilor ՚90, americanca a trecut printr-o transformare fizică șocantă.


Rolul Caroline Holden a definit-o pe Yasmine ca una dintre cele mai atrăgătoare actrițe din istorie. Drept dovadă, revista People a numit-o în 1995 printre cele mai frumoase 50 de femei ale planetei, iar FHM a plasat-o ani la rând (1996-2001) în Top 100 al celor mai sexy femei din lume.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️❤️ all about this #baywatch #pamelaanderson #yasminebleeth #alexandrapaul #davidhasselhoff

A post shared by BaywatchTV.org (@baywatch_tv) on

Punând capăt carierei în actorie în 2003, Yasmine Bleeth s-a retras treptat din atenția opiniei publice, având apariții cu țârăita în mass-media. Una dintre acestea s-a produs zilele trecute, în Los Angeles, Yasmine fiind fotografiată în timpul unei plimbări în compania unui patruped. 

Privind imaginile, fanii „Baywatch” și nu numai au rămas cu gura căscată. Cu multe kilograme în plus și cu conformația feței total schimbată, Yasmine Bleeth nu aduce aminte cu nimic de silueta perfectă și de chipul angelic al salvamarului sexy din urmă cu aproape trei decenii.

La câțiva ani după ce a făcut furori în „Baywatch”, Yasmine s-a confruntat cu dependența de cocaină, astfel că în 2000 a acceptat să se trateze într-o clinică de reabilitare. Aici și-a cunoscut și viitorul soț, patronul unui club de striptease, cu care s-a căsătorit în 2002.

related posts

Modifică setările cookies