O aparitie eleganta...pana o vezi de aproape. Cu piercingul din sfarc la vedere si incaltata in tenisi cu varf ascutit


Cand isi face Rihanna aparitia in public, te poti aspeta la orice. Motiv pentru care cu greu ne mai uimneste ceva din punct de vedere vestimentar la ea. Insa ultima aparitie i-a luat prin surprindere pana si pe cei mai infocati fani.


Ne place Rihanna pentru ca nu se teme sa experimenteze din punct de vedere vestimentar si nu isi face probleme legate de ce cred altii despre hainele ei. Asta nu inseamna ca ne place intotdeauna cum se imbraca, insa ii admiram nonconformismul.

La cea mai recenta aparitie publica, Rihanna a reusit sa creeze ceva valva cu tinuta aleasa. Invitata sa cante la un eveniment care il sarbatorea pe Lionel Richie, artista si-a facut aparitia intr-o - sa ii spunem "rochie", insa care ne duce cu gandul la perdelele din casa matusii de la tara. Plina de broderii, complet transparenta si cu un slit urias, Rihanna si-a etalat piercingul din sfarc si picioarele sexy.

La fel de multe priviri "intrebatoare" au primit si incaltarile artistei. La "rochia" transparenta, Rihanna s-a gandit sa "asorteze" o pereche de tenisi "eleganti" cu varf ascutit:) Fabulos!

In ceea ce priveste machiajul si coafura, numai cuvinte de lauda :)

FULLSCREEN
O aparitie eleganta...pana o vezi de aproape. Cu piercingul din sfarc la vedere si incaltata in tenisi cu varf ascutit
  • /

related posts