O bătrânică din Ucraina ar fi ucis opt soldați ruși după ce le-ar fi dat plăcinte otrăvite


O știre de-a dreptul incredibilă face înconjurul planetei în aceste zile: o bătrână din Ucraina ar fi reușit să ucidă nu mai puțin de opt soldați ruși, asta după ce le-ar fi dat plăcintă otrăvită!


Informația s-a viralizat rapid în mediul online după ce pe YouTube a apărut o discuție care ar fi avut loc între un soldat rus și iubita lui, dialog care ar fi fost interceptat de serviciile secrete ucrainene.

În timpul discuției, iubita militarului îi spune acestuia că în presa din Rusia sunt prezentate informații potrivit cărora ucrainenii îi așteaptă cu mâncare pe ruși, iar bunicuțele plâng de fericire când îi văd pe aceștia. Însă soldatul îi spune acesteia că informațiile din presa rusă sunt false și că mulți camarazi au murit pe câmpul de luptă: „Am fost abandonați, nu am primit nimic. Întreaga divizie a fost distrusă! Am rămas fără alimente, nu mai avem ce să mâncăm. Ieri, am furat o rață. Dacă ajungem să furăm din magazine, luăm țigările. Furăm mâncarea, pentru că aici nu avem nimic, murim de foame. O bunicuță ne-a dat plăcinte și 8 soldați au murit. S-au întors acasă în coșciug! I-a otrăvit”.

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies