O celebra prezentatoare TV de la noi se pregateste sa devina mama pentru a cincea oara


Urmeaza sa-l nasca pe cel de-al patrulea copil, dar deja gandurile ii fug mai departe. Vedeta se gandeste serios sa aiba o familie cu multi copii, in care zambetele si rasetele lor sa cucereasca linistea unei case.


“Cand eram mica ma uitam la Sunetul Muzicii si imi doream sa am o familie numeroasa atunci cand voi fi mare. Cel de-al cincilea copil este binevenit in familia noastra.”, a declarat Anca Serea pentru Agentia de Presa Mondena in urma cu putin timp.

Prezentatoarea stirilor sportive a unui cunoscut canal de televiziune este mama a trei copii, David si Sara din prima ei casatorie cu un prosper om de afaceri, Filip Poplingher, care a decedat in urma cu 3 ani din cauza unei boli necrutatoare si Noah, baietelul ei si al cantaretului Adrian Sina.

Desi este pe drum si cel de-al patrulea copil al frumoasei brunete, care trebuie sa vina pe lume in luna decembrie, Anca Serea isi face deja planuri pentru cel de-al cincilea membru al familiei. Vedeta este pregatita sa aiba o casa mare, plina de copii, asa cum a visat inca de cand era ea mica, astfel incat nu mare ar fi mirarea daca Anca va anunta anul viitor ca este din nou insarcinata.

Drept dovada ca este indragostita pana peste cap de copii si se implica activ in educatia lor, Anca Serea a lansat de curand si un site dedicat acestora, care va pune la dispozitie tinerelor mamici cele mai calde si mai nepretuite sfaturi cu privire la educatie, sport, nutritie si nu numai.

“Voi incerca sa astern in aceste pagini intamplari si cateva sfaturi, asa ca de la mamica la mamica. Sper sa putem invata impreuna, sa facem schimb de impresii si astfel sa devenim parinti mai buni pentru copiii nostri.”, a scris vedeta pe site-ul ei dedicat copiilor.
 

related posts

Modifică setările cookies