O celebra prezentatoare TV, pe cale sa divorteze. A fost prinsa de jumatatea ei flirtand cu... doua femei


Infidelitatea pare sa-si gaseasca locul si in cuplurile in care partenerii sunt de acelasi sex. Cel mai recent caz le are in centrul atentiei pe doua femei, care formeaza o familie din 2008.


Se pare ca tot mai multe cupluri solide si celebre aleg sa mearga pe drumuri separate, dupa ani de zile in care au convietuit impreuna. Aceleasi lucruri se intampla inclusiv in relatiile dintre persoane de acelasi sex, iar cel mai bun exemplu il reprezinta cazul Ellen Degeneres si Portia de Rossi, cele doua femei care si-au unit destinele in 2008.

In timp ce Ellen se concentreaza pe cariera ei, pe care si-a inceput-o acum multi ani de zile odata cu show-ul de televiziune "The Ellen DeGeneres Show", sotia ei devine tot mai preocupata si mai nesigura de relatia lor si face adesea crize de gelozie, care le pune in pericol relatia.

Iesirile lor in public nu mai sunt demult savuroase, caci cele doua femei nu mai afiseaza aceeasi stare de bine ca odinioara, ci dimpotriva se forteaza sa zambeasca si sa para ca duc o viata frumoasa impreuna.

Cea mai recenta discutie a lor pe aceasta tema a fost in urma cu cateva zile, cand Portia, care pana acum a sustinut-o pe nevasta ei in cariera, a renuntat sa ii mai fie alaturi. Aceasta a surprins-o pe moderatoare in timp ce flirta cu doua dintre invitatele ei, potrivit CDL. Daca prima data ar fi incercat sa-i faca avansuri lui Kate Perry, a doua oara Ellen a depasit limitele intr-un interviu pe care i l-a luat Oliviei Wilde.

Desi Portia intelege ca in meseria sotiei ei, umorul si prietenia cu vedetele invitate sunt foarte importante pentru cariera lui Ellen, totusi ultimele emisiuni ale acesteia i-au lasat un gust amar sotiei in varsta de 40 de ani, care se gandeste serios sa depuna actele de divort.

related posts

Modifică setările cookies