O copiaza in toate aspectele? Cine e pustoaica-minune de la Hollywood care, la 19 ani, vrea sa fie urmatoarea Rihanna


Urmarita de peste 9 milioane de admiratori pe Instagram, Zendaya e un etalon pentru adolescentele din intreaga lume. Tanara de 19 ani are insa la randul ei exemple. Printre ele, Rihanna.


Nascuta in 1996, Zendaya Coleman este actrita, cantareata, dansatoare si model. Este cunoscuta ca vedeta Disney, dar asemenea predecesoarelor ei Selena, Demi si Miley, incearca sa scape de imaginea de copila-adorabila si se transforma in femeie in adevaratul sens al cuvantului.

Spre deosebire de perioada in care juca in "Shake It Up!", Zendaya a renuntat la suvitele lungi, ondulate si pline de volum in favoarea a mai multor tunsori indraznete. Ea a parut cu dread-locks, a fost tunsa bob, a folosit percui foarte scurte, iar, mai nou, a preluat tunsoarea "castron" pe care si Rihanna a avut-o in 2009.

Si la nivel de articole vestimentare Zendaya a ales sa experimenteze, ea purtand haine care au transformat-o intr-un adevarat model de stil pentru pustoaicele din ziua de astazi.

In urma cu putin timp, ea a capatat proecla mini-Rihanna si ramane sa ne spui tu daca are cu adevarat sanse sa calce pe urmele celebrei cantarete. Mai multe imagini vezi in GALERIA FOTO:

related posts

Modifică setările cookies