O femeie de 76 de ani, declarată moartă la spital, s-a trezit în sicriu înainte de înmormântare


Imagini cutremurătoare au fost surprinse de rudele unei femei din Ecuador. Internată de urgență la spital, Bella Montoya (76 de ani) a fost declarată moartă și pregătită pentru înmormântare. După patru ore petrecute în sicriu, ea s-a trezit.


Bella Montoya a fost dusă la spitalul Martín Icaza, vineri, după ce a suferit un stop cardiac. Femeia avea probleme cu inima, iar medicii au spus familiei că nu au putut-o salva. După trei ore de la internarea în spital, ea a fost declarată decedată, iar familia a primit instrucțiuni de înmormântare.

Femeia a petrecut patru ore într-un sicriu și urma să fie schimbată de haine, în vederea înmormântării. În acel moment, rudele sale au sesizat că Bella Montoya mișcă și face eforturi să respire.

Mama mea a început să-și miște mâna stângă, să deschidă ochii, gura. Se chinuia să respire”, a dezvăluit fiul femeii, pentru ziarul El Universo.

Rudele ei au sărit să o ajute să respire, timp în care au sunat la numărul de urgență. Câteva minute mai târziu, paramedicii sosiți la sediul firmei de pompe funebre au preluat-o pe bolnavă și au transportat-o la același spital.

Vezi VIDEO mai jos!

Bella Montoya a fost intubată și internată la terapie intensivă. Specialiștii au o explicație științifică pentru „trezirea din morți” a femeii, iar aceasta este așa-numita stare de catalepsie. Catalepsia este o stare biologică în care o persoană stă nemișcată, fără semne vitale, în moarte aparentă, deși ea este, de fapt, conștientă de ce i se întâmplă. 

Familia femeii acuză personalul medical de neglijență, deoarece a declarat decedată o femeie care s-a trezit înainte de înmormântare.

Fotografii: Al Rojo Vivo YouTube/Shutterstock

Vezi și VIDEO: 

  • O femeie de 76 de ani, declarată moartă la spital, s-a trezit în sicriu înainte de înmormântare

related posts

Modifică setările cookies