O fotografie cu Bella Hadid inainte sa devina celebra face furori pe internet. Cum arata inainte sa-si opereze nasul


Isabela Khair Hadid, cunoscuta sub numele de Bella Hadid este unul dintre cele mai apreciate modele Victoria's Secret. Are milioane de fani in intreaga lume si tinere de pe tot mapamondul o invidiaza pentru frumusetea ei. 


Bella are un statut privilegiat pe podiumul Victoria's Secret si toti ochii sunt atintiti asupra ei, asa ca o imaginea cu felul in care arata in trecut nu poate trece neobservata. Zilele trecute, o presupusa fotografie a Bellei de pe vremea cand era mai tanara a fost publicata intr-un cont de Instagram dedicat modelului. Imaginea i-a suprins pe totio fanii vedetei. Ea apare foarte diferit de modul in care arata acum. 


Publicatia o arata pe Bella cu un nas foarte diferit de acum si o fata foarte rotunda. O parte din fanii vedetei spun ca fotografia este un "fake". Totusi, trebuie mentionat faptul ca respectiva publicatie nu a avut niciodata vreo intentie de batjocura, dimpotriva. "Trebuie sa va linsititi. Este doar o interventie chirurgicala la nas. Oamenii nu ar trebui sa te judece ca si cum ai fi perfect si nu ai avea nimic de schimbat la tine" sunt cuvintele care insotesc fotografia. 


FULLSCREEN
O fotografie cu Bella Hadid inainte sa devina celebra face furori pe internet. Cum arata inainte sa-si opereze nasul
  • /

related posts

Modifică setările cookies