O fusta mai scurta de atat nu exista! Cum si-a pus Rihanna in valoare picioarele sexy


De cand s-a intors din vacanta petrecuta in Barbados, Rihanna petrece in continuu. Cantareata a fost, din nou, surprinsa in compania pilotului de Formula 1, Lewis Hamilton, despre care se spune ca este noul ei iubit.


Rihanna stie cum sa se faca remarcata: la cea mai recenta iesire in club, cantareata a purtat o fusta atat de scurta incat de abia daca i-a acoperit posteriorul. Vedeta a preferat o tinuta alba in totalitate: fusta din denim a combinat-o un maiou mulat, cu spatele gol, si o pereche de sandale cu toc. Cum ne-a obisnuit deja, Rihanna a preferat sa poarte topul fara sutien.

Rihanna s-a accesorizat cu o sapca alba, o geanta cu imprimeu si o multime de bijuterii. Singura pata de culoare a fost furnizata de rujul fucsia.

Cantareata si-a dat intalnire intr-un club de fite cu Lewis Hamilton, fostul iubit al lui Nicole Scherzinher.

In ultima perioada, Rihanna a fost in atentia presei mondene mai mult prin aparitiile sale in bikini si prin speculatiile legate de viata amoroasa. Vedeta vrea insa ca in viitor sa se scrie si despre noile sale realizari profesionale, asa ca se pregateste de lansarea celUI de-al optulea album, despre care se spune ca se va numi R8.

related posts

Modifică setările cookies