O lume intreaga a fost scandalizata de show-ul lasciv si vulgar al lui Miley Cyrus de la MTV VMA. Cum a reactionat tatal ei, Billy Ray Cyrus


In timp ce atat fanii, cat si alte vedete, s-au declarat oripilati si revoltati de spectacolul demn de filmele pentru adulti pe care l-a facut Miley la premiile MTV, tatal ei i-a luat apararea.


Nu stim cum s-a manifestat Billy Ray Cyrus in particular dupa ce a urmarit-o pe fiica lui simuland masturbarea in fata a milioane de telespectatori, dar starul country a ales sa-si sustina fiica in public.

Duminica spre luni noaptea, probabil neputand sa doarma din cauza miilor de comentarii negative la adresa fiicei lui, Billy Ray a intrat pe Twitter si a scris ceea ce pare sa fie o reactie la scandalul iscat de Miley.

"Ii multumesc lui Dumnezeu pentru atat de multe binecuvantari in seara asta. Continui sa ma rog pentru pace in lume. Mai multa dragoste...mai putina ura", a scris cantaretul in mesajul vag.

Vedete ca Taylor Swift, Selena Gomez, trupa One Direction sau Rihanna au fost surprinsi de camerele de luat vederi fie cu gura cascata, fie cu o privire socata in timp ce Miley simula acte sexuale cu Thicke si dansa lasciv pe scena.

Multe vedete au intrat dupa spectacol pe Twitter, pentru a-si exprima sentimentele de revolta, dezgust sau soc in legatura cu aparitia lui Miley. Iata, mai jos, cele mai interesante reactii:

Paula Patton, sotia cantaretului Thick si Tish Cyrus, mama lui Miley, au fost si ele prezente la spectacol, dar au preferat sa pastreze tacerea pe retelele de socializare.

  • O lume intreaga a fost scandalizata de show-ul lasciv si vulgar al lui Miley Cyrus de la MTV VMA. Cum a reactionat tatal ei, Billy Ray Cyrus
Modifică setările cookies