O mai stii pe Chiqui din "Valentina, grasuta mea frumoasa"? Uite cum arata la 36 de ani Norkys Batista


Frumusete, senzualitate, sex-appeal. Acestea erau cele trei cuvinte care o puteau caracteriza cel mai bine pe Chiqui, principala rivala a grasutei Valentina.


Toti cei care au urmarit indragita telenovela isi amintesc probabil ca in momentul in care Valentina a ajuns in casa matusii ei malefice, Orestes, varul sau, era logodit cu Chiquinquira - un model superb caruia nu i-ar fi putut face concurenta niciodata din punct de vedere fizic.

Comportamental si moral insa, grasuta a surclasat-o detasat pe bruneta si i l-a furat pe Orestes, cu care s-a si casatorit in cele din urma. La randul ei, pana la final Chiqui gaseste dragostea adevarata si se casatoreste cu un "baiat din popor", politistul Franklin.

Cea care a dat viata indragitului si simpaticului personaj a fost Norkys Batista, actrita originara din Venezuela care a impresionat inca de la debutul in showbiz prin corpul ei absolut perfect. Actrita de telenovele si model. ea aparut si in alte proiecte de succes, printre care "Estrambotica Anastasia", care a putut fi vizionat si pe postul acasa TV.

La fel de activa acum ca si atunci, Norkys joaca in continuare in productii hispanice, iar in aceasta perioada se pregateste chiar pentru un proiect Venevision, in care va juca cel mai complex rol negativ al vietii sale, asa cum insasi actrita marturiseste.

La fel de frumoasa ca inainte mama unui copil de 7 ani se mentine intr-o forma de invidiat si ii determina pe toti cei din jur sa se intrebe de ce timpul nu lasa deloc urmele pe tenul sau corpul ei.

Tu ce zici de aspectul lui Norkys? Ce nota merita actrita din "Valentina, grasuta mea frumoasa" pentru felul in care arata?

related posts

Modifică setările cookies