O mai stii pe Cleopatra Stratan, fetita minune a muzicii romanesti? Vezi cum arata acum cea care a facut hit din melodia "Ghita"


La doar 3 ani, Cleopatra Stratan facea istorie cu o melodie simpatica si antrenanta care a prins de minune atat in randul adultilor, cat si in randul celor mici. Cu single, album, concert si videoclip, fiica lui Pavel Stratan a fost pe val o buna perioada de timp.


Micuta Cleopatra a devenit cel mai bine platit artist tanar, cel mai tanar artist care primeste un premiu MTV si cel mai tanar artist care ajunge pe locul 1 intr-un top national.

La indemnul tatalui ei, micuta a lansat chiar trei albume si a avut o papusa in editie limitata care s-a vandut foarte bine in perioada in care a aparut pe piata. Pe masura ce a crescut insa, interesul publicului pentru micuta a scazut, multi dintre fostii ei fani intrebandu-se ce s-a intamplat cu ea si, mai ales, cum arata.

Cleopatra are acum 10 ani, a devenit o domnisoara in adevaratul sens al cuvantului si l-a lasat in urma pe Ghita, pe care il astepta la portita cand era mai mica.

Ce parere ai despre transformarea ei? Iti mai amintesti de melodia cu care a facut senzatie in topuri?

Sursa foto: last.fm

related posts

Modifică setările cookies