O mai știi pe Jade din "Clona"? Cum arată actrița la 16 ani de la terminarea serialului


Telenovela "Clona" s-a bucurat de un succes imens, în întreaga lume, iar Giovanna Antonelli a rămas în memoria publicului cu interpretarea rolului lui Jade.


La 16 ani de la terminarea serialului, Giovanna Antonelli arată incredibil de bine. Actrița în vârstă de 42 de ani este mamă a trei copii și este într-o formă fizică de invidiat. 


Nu mai arată deloc așa cum o știam în Clona.  Când juca în celebra telenovelă, Giovanna Antonoelli era mândra posesoare a unui păr lung, ondulat și bogat. Acum, actrița s-a tuns scurt, bob și s-a vopsit blondă. Chiar dacă anii au trecut peste ea, frumoasa actriță și-a păstrat senzualitatea, iar admiratorii care o urmăresc pe rețelele sociale o complimentează la ficare postare. 
 

 

☀️???? @eufernandotorquatto

O postare distribuită de Giovanna Antonelli (@giovannaantonellioficial) pe

 

❤️ ???? @lavosier

O postare distribuită de Giovanna Antonelli (@giovannaantonellioficial) pe


 

 

Bom sábado ????

O postare distribuită de Giovanna Antonelli (@giovannaantonellioficial) pe


Este cunoscut faptul că actrița a făcut sacrificii în "Clona". A fost nevoită să adopte un anumit look și să semene perfect cu o marocană, pentru rolul lui Jade, Giovanna a fost nevoită să practice dansul din buric în fiecare zi timp de două luni, întrucât trebuia să facă o serie de coregrafii și să creeze impresia că este un talent natural acela de a-și undui corpul asemenea femeilor musulmane.

 

La fel de dedicată, Antonelli a studiat intens și pentru următoarele mari roluri pe care le-a primit, mai ales acela al Aniței Garibaldi, în telenovelă "Șapte păcate". Pentru a întră în pielea personajului istoric, actrița a citit o mulțime de biografii ale acesteia, iar prietenii spun chiar că de-a lungul filmărilor ea chiar trăia că și era Anita Garibaldi.
 


De la încheierea filmărilor pentru Clona și până în prezent Giovanna a jucat într-o mulțime de seriale dar s-a lansat și în afaceri. Are o clinică specializată în epilare cu laser, un restaurant cu mâncare organică și propria linie de bijuterii și ochelari de soare.  


Actrița are un băiat  de 13 ani cu primul soț, Murilo Benicio, partenerul ei din ”Clona” și două fetițe gemene cu partenerul actual. 
 


 

related posts

Modifică setările cookies