O mai stii pe Karen, sotia lui Hank Moody din "Californication"? Cum arata actrita Natascha McElhone la 44 de ani


Oricat de multe femei i-ar fi trecut prin pat, niciuna nu reusea sa se compare cu ea. Pentru Hank Moody, fosta sotie, Karen, era cea mai importanta. Cum arata aceasta acum?


De la terminarea ultimului sezon din "Californication" si pana in prezent, publicul din Romania nu a mai auzit nimic despre Natascha McElhone, actrita care a jucat rolul lui Karen in celebrul serial.

In timp ce David Duchovny si-a continuat cariera pe micile ecrane si a lucrat intens pentru noul sezon al serialului "Dosarele X", actrita britanica s-a reorientat catre piese de teatru si a participat la auditiile pentru "Queen Ann", facandu-si astfel debutul pe marile scene din Anglia.

Actualmente, Natascha joaca rolul Sarei Churchill la Royal Shakespeare Company’s Swan Theatre si spune ca iubeste aceasta piesa in care rolurile principale sunt detinute de doua femei.

Mai mult decat atat, in timpul care a trecut de la terminarea serialului "Californication" si pana in prezent, ea a scris o carte "After You: Letters of Love, and Loss, to a Husband and Father", dupa tragedia cu care s-a confruntat in relatia conjugala.

Vedeta de 44 de ani isi creste singura cei trei copii, dupa ce sotul ei, chirurgul Martin Hirigoyen Kelly, a murit in anul 2008, cand blonda era insarcinata cu al treilea copil al cuplului. 

Desi a preferat sa stea deoparte de lumina reflectoarelor, Natascha a participat in urma cu putin timp la "Costa Book Of The Year Awards" si "BFI Luminous Fundraising Gala", dandu-le astfel fanilor ei sansa de a o admira din nou in cadru deschis.

Ce parere ai despre felul in care arata acum? Iti pare schimbata de la terminarea serialului si pana in prezent?

related posts

Modifică setările cookies