O mai stii pe Matilde din "Amor real"? Ce a patit actrita Adela Noriega si de ce nu se mai stie nimic de ea din 2008


La inceputul anului 2003, incepeau in Mexic filmarile pentru una dintre cele mai de succes telenovele ale tuturor timpurilor, "Amor real", care o avea drept protagonista pe Adela Noriega si care a fost ulterior difuzata si in Romania.


Actrita Adela Noriega este una dintre cele mai indragite si iubite artiste mexicane, ea castigandu-si faima prin rolurile din "Guadalupe", "Dulce Desafio" sau "Amor Real".

Dupa debutul la 15 ani, frumoasa si delicata vedeta a castigat respectul industriei de telenovele si a primit contracte in proiecte importante, de succes, care au ajuns pe culmile audientelor de fiecare data. Telenovele celebre precum "Dulce Desafio" (1989), "Guadalupe" (1994) sau "Maria Bonita" (1995) sunt doar cateva dintre titlurile in care ea a jucat rolul principal si care au batut recorduri de televiziune nationale si internationale.

Dintre toate proiectele sale insa, "Amor real" ramane unul dintre cele mai indragite, milioane de romani indragostindu-se de suava Matilde, care este casatorita fara voia sa cu un tanar doctor pe care ajunge in cele din urma sa-l iubeasca mai mult decat orice.

Actrita mexicana, care a castigat de-a lungul carierei 7 premii TV Y NOVELAS, este cunoscuta pentru discretia pe care o pastreaza in ceea ce priveste viata personala. Dupa numeroase speculatii privind relatii pe care le-ar fi avut cu presedintele Mexicului Carlos Salinas de Gortari sau cu actorul venezuelean Fernando Carillo, ea a recunoscut, in 1994, ca a avut o relatie cu actorul mexican Eduardo Yanez, partenerul ei din serialele "Dulce Desafio", "Guadalupe" si "Fuego en la sangre".

Dupa telenovele de succes "La esposa virgen" (2005) si "Fuego en la sangre" (2008), actrita a luat o pauza in cariera, scrie Mediafax, ea retragandu-se de sub lumina reflectoarelor si alegand sa duca o viata obisnuita, in SUA.

De cativa ani incoace nu se mai stie nimic despre ea, insa apar ocazional zvonuri potrivit carora s-ar fi maritat in secret sau ar astepta un bebelus, ea fiind zarita pe strazile americane cu un aspect ceva mai neglijent si cateva kilograme in plus.

Adela a fost propusa pentru un rol principal in telenovela "Iubiri vinovate", insa tabloidele mexicane scriu ca ea a refuzat implicarea in proiect pe motiv ca are alte angajamente si nu isi doreste sa revina in industrie.

FOTO: de10.mx

related posts

Modifică setările cookies