O mai stii pe Mireasa Minora? Courtney Stodden a urcat iar pe masa esteticianului. Cum arata acum blonda de 21 de ani


Blonda celebra pentru formele ei siliconate a ajuns in atentia presei dupa ce, la 16 ani s-a casatorit cu un barbat de 51. Apoi, si-a facut un nume prin aparitiile scandaloase si lipsite de inhibitii, dar si prin schimbarile de look la care a apelat.


Nenumaratele straturi de fond de ten, genele false, mascara si dermatograful din abundenta si rujul de un rosu aprins s-au transformat in adevarate embleme de stil pentru Courtney Stodden.

Desi facea apel la tot felul de tertipuri pentru a se simti perfecta, Mireasa Minora avea insa in continuare nemultumiri legate de aspectul ei. Solutia? S-a dus la estetician. Dupa o marire de sani, injectii in buze si si-a fatetat dintii cu portelan, Courtney Stodden a apelat si la o rinoplastie.

"Pe covorul rosu si in pictoriale ma simteam foarte expusa. Aveam nasul putin coroiat si nu-mi placea", a spus blonda, care a insistat insa ca interventia a avut si scop medical, nu doar estetic. Ea sustine ca avea deviatie de sept, pe care a profitat de ocazie si a corectat-o.

Alaturi de ea la interventie a fost si sotul de 55 de ani, care a promis ca ii va fi alaturi indiferent de deciziile pe care la va lua. Iata cum arata acum Courtney Stodden:

 

 

FULLSCREEN
O mai stii pe Mireasa Minora? Courtney Stodden a urcat iar pe masa esteticianului. Cum arata acum blonda de 21 de ani
  • /

related posts