O mai stii? "Valentina, grasuta mea frumoasa", la 45 de ani. Cum arata corpul ei dupa doua nasteri


In urma cu 13 ani, "Valentina, mi gorda bella/Grasuta mea frumoasa" a bifat cifre record de audienta si a ramas in istoria serialelor de acest tip. Nici nu e de mirare avand in vedere povestea spectaculaosa de dragoste si transformarile prin care au trecut actorii!


Toti isi amintesc de Valentina, personajul plinut si carismatic in jurul caruia s-a rotit actiunea din serial. La fel ca in cazul telenvelei "Betty cea urata", si aici diferentele dintre eroina si actrita care a dat viata personajului au fost majore.

Din punct de vedere fizic, Natalia Streignard, vedeta care a jucat rolul atat de indragit, arata de milioane si era recunoscuta pentru faptul ca a castigat numeroase concursuri de frumusete inainte de a deveni actrita de telenovela. Fanii serialului au putut sa descopere inca de atunci adevarata infatisare a actritei, care purta un costum, insa multi au pierdut-o din vedere dupa incheierea filmarilor.

Frumoasa Natalia a mai jucat in cateva telenovele dupa "Grasuta mea frumoasa" si apoi a intrat intr-un con de umbra, ramanand insarcinata. La 13 ani de la premiera telenovelei, vedeta este mamica unui baietel si a unei fetite superbi si si-a lasat cariera in plan secund, intrucat telenovelele o tin prea mult timp departe de copiii ei, Jaques si Gia.

Ea este implicata insa intr-o emisiune religioasa, "Milagros de Jesus", pe care o promoveaza prin intermediul contului ei de Instagram, unde tine constant legatura cu admiratorii ei.

Nascuta in Spania dintr-un tata german si o mama argentinianca, vedeta s-a laudat cu faptul ca a obtinut cetatenie americana in 2012 si ca locuieste in Miami alaturi de sotul ei, dedicandu-se familiei frumoase pe care si-a construit-o. Dupa doua nasteri, Natalia arata la fel de spectaculos ca inainte si isi mentine silueta perfecta cu ajutorul exercitiilor fizice.

 
 

Sorry no bajaba bien la foto! Se me pasmo el tlf jajajjaja la puse otra vez.... Corriendo por miami me agarro el aguacero

A photo posted by Natalia Streignard (@natystreignard) on

 

Me gusto el barro!!! Jajajjajaj payaseando

A photo posted by Natalia Streignard (@natystreignard) on

 

Paseandito por la playa!!!!!

A photo posted by Natalia Streignard (@natystreignard) on

related posts

Modifică setările cookies