O mai tii minte pe Elena care canta cu Tiger One? Ai vazut-o recent la televizor si habar nu aveai ca e ea. Afla unde


Trupa HO-RA a fost lansata in vara anului 2001 de aceeasi casa de productie care le adusese succesul celor de la K1. Gandit ca un trio feminin care trebuie sa readuca in atentia publicului muzica etno, HO-RA s-a mentinut timp de cativa ani in topuri.


Dintre cele trei membre ale ei, Elena a fost cea care s-a remarcat cel mai usor, in principal datorita vocii puternice si timbrului special.

Cu toate ca facea parte din grup, ea era invitata adesea sa colaboreze si cu alti artisti, cel mai cunoscut dintre ei fiind Tiger One.

Cantaretul care a facut furori in topuri impreuna cu Andra si melodia "Vreau sarutarea ta" a cantat si alaturi de Elena, melodia "Cand te uiti in ochii mei" fiind extrem de cunoscuta in randul generatiei care asculta acest tip de muzica la inceputul anilor 2000.

Mare ne-a fost insa surpriza sa aflam ca aceeasi Elena din trupa HO-RA este solista care a intors scaunele juratilor de la Vocea Romaniei si care s-a infruntat in etapa duelurilor cu frumoasa Loredana Ciobotaru.

Mai mult decat atat, Elena, membra a trupei Electric Fence, a participat la concursul Eurovision fiind cat pe ce sa reprezinte Romania in Azerbaijan.

Fara peruca si parul tuns in stil bob Elena a fost de nerecunoscut, timbrul ei fiind singurul care ar fi putut sa ne dea de gandit ca am mai auzit-o la un moment dat.

Tu ti-ai dat seama ca aceeasi Elena care a cantat cu Tiger One e cea care s-a infruntat cu Loredana pentru a castiga un loc in editiile live?

FULLSCREEN
O mai tii minte pe Elena care canta cu Tiger One? Ai vazut-o recent la televizor si habar nu aveai ca e ea. Afla unde
  • /


related posts