O mai tii minte pe sexy eleva Nadia din American Pie? Vezi ce-a patit si cum arata ea acum


American Pie este una dintre cele mai cunoscute comedii produse in Statele Unite ale Americii. Spunand povestea a cinci pusti, elevi de liceu, filmul a facut senzatie inca de la premiera primei pelicule din serie si s-a transformat intr-un simbol al culturii americane.


Dincolo de Jim, Stifler, Oz, Kevin si Finch, si fetele din film au facut senzatie in randul tinerilor americani, una dintre ele remarcandu-se mai ales printr-un aspect fizic foarte provocator.

Toti barbatii isi doreau sa o vada in lenjerie inainte de a ramane gravida. Acum sunt oripilati!

Este vorba despre Nadia, eleva venita din strainatate alaturi de care Jim spera sa isi piarda virginitatea.

Cea care a dat viata acestui personaj este Shannon Elizabeth, o actrita de origine americana care si-a inceput cariera ca model, dar care a bifat de-a lungul timpului o multime de alte proiecte importante printre care Scary movie, Tomcats saa Love Actually.

Mai mult decat atat, ea si-a pus bazele unei noi cariere, ca jucatoare de poker, unde a castigat cateva competitii importante.

In plan personal, ea a avut cateva relatii cu alte persoane cunoscute de la Hollywood, printre care si Derek Hough, un dansator profesionist care ocupa un rol principal in show-ul “Dancing with the stars”.

Shannon are acum 39 de ani, iar cea mai recenta aparitie pe marile ecrane a fost in “American Reunion”.

FULLSCREEN
O mai tii minte pe sexy eleva Nadia din American Pie? Vezi ce-a patit si cum arata ea acum
  • /

related posts