O noua logodna in showbiz. A cerut-o in casatorie cu un inel de 20.000 de lire


Fotbalistul Tom Cleverley si partenera lui, fosta vedeta de reality show Georgina Dorsett, se pregatesc sa devina oficial sot si sotie.


Cu toate ca antrenorul echipei nationale l-a omis anul acesta, iar sportivul nu si-a reprezentat tara la campionatul mondial din Brazilia, fostbalistul englez Tom Cleverley are motive de bucurie.

Potrivit presei internationale, barbatul a cerut-o in casatorie pe iubita sa, fosta vedeta de reality show Georgina Dorsett, iar aceasta a acceptat, cu atat mai mult cu cat inelul oferit valora nici mai mult, nici mai putin de 20.000 de lire.

Marea intrebare a fost adresata in Las Vegas, in timpul unei excursii de vis pe care cei doi au facut-o. "Georgina spera demult sa fie ceruta in casatorie, insa Tom a asteptat momentul potrivit. Nu a tinut cont de bani si a pregatit cine romantice si o vacanta de vis. Apoi i-a oferit inelul", a spus o sursa din anturajul celor doi.

Georgina si Tom sunt impreuna de ceva timp si au chiar o fiica impreuna, pe Nevaeh, care s-a nascut in 2012 si le-a completat familia.

Ramane de vazut cum va arata nunta celor doi, avand in vedere ca inelul a fost atat de scump, nu credeti?

related posts

Modifică setările cookies