O noua zi de plaja, un nou costum de baie minuscul! Cum s-a pozat Jennifer Nicole Lee, regina fitness-ului


I se spune "fitness guru" sau "regina fitnessului" in Statele Unite. Jennifer Nicole Lee e un adevarat model pentru milioane de americance care sunt in cautarea siluetei perfecte si tin cont de sfaturile ei de nutritie si fitness.


Jennifer Nicole  si-a facut un nume in fitnessul mondial dupa ce, in urma cu cativa ani, a reusit sa slabeasca 30 de kilograme si sa inceapa o noua viata. Si-a descoperit pasiunea pentru fitness, pe care a dus-o la urmatorul nivel: cu multa munca, a ajuns antrenoare, iar acum se bucura de statutul de vedeta.

Paparazzi ii urmaresc fiecare aparitie publica, o pozeaza cand se asteapta mai putin si o surprind in cele mai hot ipostaze. Contienta de atuurile fizice pe care le are acum, nici ea nu e mai timida. Blonda se pozeaza in ipostaze hot si incearca sa le motiveze pe admiratoare sa se reinventeze, asa cum a facut-o ea.

In urma cu numai cateva spatamani, insasi Jennifer Nicole a publicat pe contul ei de Instagram o imagine sexy, care ii expune bustul impresionant si silueta sculptata. Cu zambetul larg pe buze, ea ii incurajeaza in acest fel pe cei care ii urmaresc activitatea sa isi motiveze si prietenii sa faca sport.

Iata ipostaza in care s-a lasat pozata si costumul de baie minuscul pe care l-a ales "regina fitnessului" american pentru a-si incanta fanii si a-i surprinde pe paparazzi:

FULLSCREEN
O noua zi de plaja, un nou costum de baie minuscul! Cum s-a pozat Jennifer Nicole Lee, regina fitness-ului american
  • /

related posts