O polițistă, surprinsă în timp ce făcea sex în secție cu amantul! Ce au pățit cei doi


Brandi Sanchez, o femeie în vârstă de 39 de ani angajată ca locotenent la o secție de poliție din Manhattan, a ajuns pe prima pagină a ziarelor din SUA, după ce a fost surprinsă în timp ce făcea sex în baie cu un coleg.


Potrivit jurnaliștilor de la New York Post, polițista era în stare de ebrietate atunci când a decis să meargă în toaleta secției cu sergentul Lambros Gavalas, în vârstă de 46 de ani. Acolo, cei doi au făcut sex, iar când Lambros Gavalas a părăsit toaleta, câteva colege erau la ușă și au văzut-o pe Brandi Sanchez în timp ce încerca să se îmbrace.

Din câte se pare, partida de sex a celor doi colegi s-a terminat cu doar cinci minute înainte ca programul lor de muncă să ajungă la final.

Presa din SUA a mai notat că șefii celor doi polițiști au dezvăluit că vor ancheta incidentul și că, până vor lua o decizie, atât Brandi Sanchez, cât și Lambros Gavalas au fost suspendați din funcții. Mai mult dectât atât, se pare că polițista locuiește și are un copil cu un alt om al legii, inspectorul adjunct Timothy Skretch, care lucrează la o secție din Brooklyn.

foto: Facebook Brandi Sanchez; LinkedIn; iStock Photo

Vezi și: Ce amenzi riscăm să primim atunci când suntem opriți de poliție

related posts

Modifică setările cookies