O poza modificata in Photoshop i-ar putea aduce condamnarea la inchisoare. Povestea incredibila a unei femei din Statele Unite ale Americii


Shirley Hornstein este o femeie din Statele Unite ale Americii cu doua pasiuni considerate de unii absolut normale: editarea pozelor in Photoshop si urmarirea activitatilor celebritatilor de la Hollywood.


Totul normal pana aici. Pasiunea ei pentru celebritate i-a creat o multime de probleme insa, intrucat Shirley si-a dorit sa intre in aceasta lume fastuoasa si sa faca parte din ea.

Astfel, ea si-a modificat o serie de fotografii in Photoshop si a pus bazele unei imagini perfecte. Femeia si-a creat diferite conturi pe internet, a postat poze in care era "surprinsa" alaturi de vedete si a scris ca a colaborat cu ele.

Astfel, si-a inventat un CV impresionant in care erau mentionat, printre altele, ca a lucrat cu Justin Timberlake sai Andy Samberg si ca a avut chiar actiuni la Dropbox, pe care le-a vandut pe sume importante.

Minciunile ei i-au adus nu numai o serie de job-uri bine platite, ci si un loc in topul celor mai influente femei de la Silicon Valley. Din pacate pentru ea insa, Shirley a fost deconspirata si risca acum sa fie data in judecata pentru uz de fals si inselaciune.

"In adancul sufletului meu am stiut ca se va intampla asta la un moment dat. Nu iti poti construi viata pe minciuni, dar nu am facut nimic ca sa imi opresc pornirile. Dimpotirva, am mintiti si mai mult, am inventat povesti tot mai elaborate, am abuzat de increderea celor din jur si m-am prefacut ca e totul in regula. M-am prefacut ca sa ajung sus si am pierdut", a spus ea.

Ce parere ai despre gestul socant facut de Shirley? Crezi ca merita sa fie condamnata?

FULLSCREEN
O poza modificata in Photoshop i-ar putea aduce condamnarea la inchisoare. Povestea incredibila a unei femei din Statele Unite ale Americii
  • /

related posts