O romanca le imbraca pe Heidi Klum, Catherine Zeta-Jones si Halle Berry. Cine este creatoarea care face furori in SUA


Telespectatorii ProTv International au urmarit in emisiunea "Romani de succes" un interviu realizat in exclusivitate cu Yoana Baraschi, creatoarea unor modele de lux pentru magazine celebre din Statele Unite ca Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus si Bloomingdale’s. 


Yoana se poate lauda de asemenea cu faptul ca le imbraca pe unele din cele mai frumoase si celebre femei ale lumii - Heidi Klum, Catherine Zeta-Jones, Halle Berry, Iman si Sienna Miller.

Povestea romancei de succes cu reusite remarcabile pe o piata extrem de competitiva, cea din New York merita descoperita.

"Mi se pare important sa ai o directie si sa ai un fel de incredere profesionala, sa stii ca esti bun in meseria ta, sa faci orice sacrificii ca sa te realizezi in meseria ta", a dezvaluit Yoana Baraschi la ProTv International.

Echipa a intrat in premiera in atelierul creatoarei romance unde aceasta pregateste deja colectiile de primavara 2014 pentru renumitele magazine din New York sau Los Angeles. Ca sursa de inspiratie pentru creatiile sale, Yoana spune ca lucreaza numai cu elemente veritabile care isi pastreaza frumusetea, indiferent de trecerea anilor.

Ea spune ca, in primul rand, familia a influentat-o foarte mult si de aici si educatia transformata mai tarziu in talent si viziune. Fiica sculptorului Constantin Baraschi care a fost si Rector al Institutului de Arte Plastice din Capitala a povestit ca atunci "cand vii dintr-o familie cum am venit eu, totul iti trece prin ochi si dezvolti o cultura vizula foarte importanta, de cand eram copil aveam acest bagaj cultural vizual".

Yoana a a plecat din Romania in 1978, dupa disparitia parintilor sai, prima oprire fiind la Paris, insa viata a impins-o mai departe spre America. A ajuns in New York in 1983 si primul job a fost intr-un studio de textile. In 2002, Yoana si-a creat si si-a vandut prima colectie, iar de atunci rochiile sale sunt foarte bine cotate.

related posts

Modifică setările cookies