O rusoaică a încercat să-și otrăvească sosia ucraineană pentru a-i fura identitatea. Ce sentință a primit


O rusoaică stabilită la New York își va petrece următorii 21 de ani după gratii. Viktoria Nasyrova a cunoscut-o pe Olga Tsvyk, cetățean ucrainean, în 2016, și a pus la cale un plan diabolic. 


Pentru că cele două semănau fizic foarte bine, Viktoria a încercat să o otrăvească pe Olga, în încercarea de a-i fura identitatea. 

Rusoaica i-a oferit o felie de cheesecake în 28 august 2016, înainte de a-i fura pașaportul și permisul de muncă, scrie BBC.

Viktoria a mers la casa Olgăi din Queens cu o cutie de prăjituri cu brânză. A mâncat ea două bucăți și a oferit o a treia felie, otrăvită, victimei.

Olga a început să vomite, a suferit halucinații și a fost la un pas de a face un atac de cord. Prietena doamnei Tsvyk a găsit-o inconștientă a doua zi, cu hainele schimbate în lenjerie de dantelă și cu pastilele împrăștiate pe podea, ca și cum ar fi încercat să își ia viața.

Ea a fost internată și după ce și-a revenit și s-a întors acasă a observat că îi lipseau pașaportul ucrainean, permisul de muncă din SUA, precum și bijuterii și aproximatic 4.000 de dolari. 

Viktoria Nasyrova a fost prinsă de poliție și și-a primit sentința recent. 21 de ani după gratii pentru tentativă de omor, agresiune și furt. Judecătorul a mai dispus ca femeia să fie supravegheată de instanță timp de cinci ani după ce va fi eliberată din închisoare.

Un procuror a calificat-o drept o "escroacă nemiloasă și calculată".

Judecătorul Kenneth Holder de la Curtea Supremă din Queens, potrivit New York Post, a descris-o miercuri pe Nasyrova ca fiind "o femeie extrem de periculoasă" care a pus la cale un plan "diabolic" pentru a profita de un prieten.

Aceasta nu a fost prima dată când Nasyrova a ajuns să aibă probleme cu legea. În 2015, a fost dată în urmărire de Interpol și acuzată că și-a ucis vecina din Rusia și i-a furat economiile de-o viață. 

Fotografii: Facebook

related posts

Modifică setările cookies