O scena sexy din Twilight, cu Robert Pattinson si Kristen Stewart, care a fost stearsa la montaj, a fost scapata pe Internet VIDEO


Una dintre cele mai mari plangeri pe care le-au avut fanii Twilight vizavi de filmul lor favorit a fost faptul ca scenele de sex dintre Edward si Bella au fost sterse din "Breaking Dawn Part One". Motivul, evident, a fost faptul ca si fanii sub 15 ani ai peliculei trebuiau sa poata vedea actiunea fara a fi insotiti de parinti la cinematografe.


Regizorul Bill Condon a banuit probabil ca legiunile de fani vor dori sa vada scenele fierbinti care n-au mai ajuns pe pelicula finala, asa ca le-a pastrat pentru editia speciala a DVD-ului.

Top 7 personaje de desene animate de la care copiii tai au ceva de invatat

Una dintre aceste scene este cea de mai jos, pe care echipa emisiunii Entertainment Tonight a descoperit-o si, spre deliciul fanilor, a facut-o publica inaintea aparitiei DVD-ului Extended Edition.

Este dimineata de dupa prima noaptea de dragoste dintre vampirul Edward si muritoarea Bella si, desi se presupune ca un cuplu este mai apropiat dupa o asemenea experienta, cei doi par stingheri si ciudati. Bella, care ar trebui sa fie afectuosa nu pare decat rezervata si nefericita, chiar daca zambeste. In mod cert, pentru Kristen a fost un adevarat efort sa zambeasca si sa para relaxata.

Vizioneaza scena de mai jos si spune-ne ce parere ai: ti se pare ca exista atractie intre cele doua personaje sau esti de acord cu noi? Esti curioasa sa vezi si alte scene taiate din "Twilight"?
 

related posts