O scoala americana i-a facut o recomandare socanta unei mame, a carei fiica de 13 ani e hartuita sexual de colegi


O mama din localitatea americana Moline Acres este furioasa pe conducerea scolii unde invata fiica ei. Asta deoarece, atunci cand s-a plans ca fiica ei din clasa a VI-a este hartuita din cauza sanilor prea mari, i s-a sugerat sa-si supuna fata unei operatii de micsorare a sanilor.


Tammie Jackson a declarat pentru postul de televiziune KTVI, citata de Huffingtonpost.com, ca fiica ei de 13 ani, Gabrielle, e hartuita de colegii ei inca de semestrul trecut, mai ales din cauza sanilor ei mari.

Cum sa-ti ajuti copilul sa depaseasca frica de a merge la scoala

Atunci cand a sunat la scoala sa se planga de aceasta problema, o persoana din consiliul de administratie al scolii i-a sugerat fie sa-si transfere fiica la alta scoala, fie sa o supuna unei interventii chirurgicale.

"Ma simt de parca imi spune ca e vina mea sau vina lui Dumnezeu pentru ca a facut-o asa.", a povestit mama pentru postul TV. Cei de la scoala ar trebui sa vorbeasca cu copiii, sa le spuna ca in aceasta perioada corpurile oamenilor se schimba si ca toti suntem diferiti, dar ca Dumnezeu ne-a facut pe toti uimitori".

Contactat de televiziune, directorul scolii a spus ca investigheaza incidentul, dar banuieste ca este vorba despre "o neintelegere, o interpretare eronata a informatiei primite".

Tot mai multi adolescenti americani incearca sa evite persecutiile la scoala apeland la operatii estetice. Numai in 2010 aproape 219.000 de interventii chirurgicale de corectare a anumitor defecte s-au efectuat asupra unor adolescenti intre 13 si 19 ani.

Otoplastia, operatia de corectare a urechilor este una dintre cele mai solicitate operatii de catre adolescenti, mai mult de 11.000 de astfel de interventii fiind realizate in 2011.

Sfaturi pentru mamici.Top 9 alimente bune pentru sanatatea sanilor tai


 

related posts