O stim de la 3 ani, dar acum este o tanara superba! Cum arata Cleopatra Stratan in prezent!


Cleopatra Stratan s-a transformat intr-o frumoasa domnisoara. Artista a implinit in weekend 15 ani si are un corp de model.


Lumea inca isi aduce aminte cu placere de micuta Cleopatra Stratan, care la 3 ani canta piesa “Ghita” si reusea sa intre in Cartea Recordurilor ca “Cea mai tanara interpreta de succes”. Totusi, de atunci au trecut 12 ani, iar in prezent, Cleopatra este o superba domnisoara. Desi multi inca o vad ca pe o copila, Cleopatra masoara peste 1,70 m si aproape ca si-a intercut tatal in inaltime, calitate care ar putea sa o ajute sa-si construiasca o cariera si in modeling. 

Atuurile ei fizice nu au fost trecute cu vederea de catre nici de fani. “Ai crescut mare si esti o domnisoara minunata!”, “Chiar m-am emotionat sa vad cat de mare ai crescut! Mult succes in continuare”, “E superba micuta Cleopatra. E deja o domnisoara minunata, sa va bucure si sa va amplifice fericirea, dragi parinti!” si “La multi ani! Sa ramai la fel de senina la suflet si sa urmezi exemplul de oameni minunati pe care il ai in parintii tai!”, au fost cateva dintre mesajele pe care fanii le-au postat pe Facebook.

Cu ocazia zilei de nastere, Pavel Stratan i-a facut o promisiune fiicei lui si i-a spus ca ii va lansa cate o piesa la fiecare jumatate de an.

related posts

Modifică setările cookies