O vedeai zilnic la televizor, dar nu mai stii nimic de ea. Ce a patit si cum arata prezentatoarea Mihaela Tatu


S-a retras o vreme din atentia publicului dupa ce a fost diagnosticata cu fibrom uterin si a invins boala. Mai apoi, a urmat un an “nebun”, in care s-a regasit pe sine si si-a incarcat bateriile pentru noile provocari carea aveau sa urmeze.


Ce s-a intamplat cu Mihaela Tatu, indragita prezentatoare pe care ti-o amintesti in mod sigur din anii in care prezenta show-ul "De 3x femeie", pe postul acasa TV. 

FABULOS! Uite cum reactioneaza copiii cand gasec sub brad cadouri urate

A trecut prin clipe grele, pe care a reusit insa sa se le depaseasca, a calatorit mult, s-a regasit, iar dupa un an de colindat lumea in lung si lat s-a intors cu dor de televiziune si o noua viziune asupra lumii.

Fosta vedeta TV a revenit in Capitala dupa ce s-a recules un an in Mexic, Italia (Sardinia), Spania (Barcelona) si in zona Bucovinei.

Cine este marele castigator "Vocea Romaniei" 2012. Vezi clasamentul final

"Nu stiu cum fac altii de prin alte tari, dar ei pot avea un an sabatic platit intre 50 si 80% din salariu. In alte locuri, nu e considerat fita de vedeta, ci o incercare de a te regasi. Obiceiul de a avea un timp al tau este mostenit de la iudei, carora li se impunea prin religie ca, o data la sapte ani, in Anul Sabbath-ului – anul iertarii si al odihnei –, sa-si lase pentru o perioada indeletnicirile", a spus Mihaela.

10 promisiuni pe care le incalci cand devii mama

"Calatoriile nu m-au obosit nicidecum. Ma energizeaza, ma umplu de experiente, de nou si cunoastere. Dar trebuie sa mai stau si pe acasa. S-au intamplat atat de multe lucruri cat am lipsit! Peste tot, in toate domeniile. Si mi-e cam dor de «sticla». Vom vedea ce imi rezerva viitorul", a mai declarat Tatu pentru Ring la putin timp dupa ce s-a intors.

101 dalmatieni in viata reala. Uite ce cadou de Craciun a primit o familie din Marea Britanie

"A fost o perioada dramatica, nu a fost usoara, dar nu a fost nici atat de... Imi place sa las lucrurile sa treaca, sa nu mai vorbesc despre ceea ce a fost. Ma simt foarte bine aici cu voi. Mi-a fost foarte greu si frica!", a marturisit vedeta pentru cancan.ro.

Desi nu a trecut prea mult timp de la revenirea in tara, Mihaela nu a putut sa stea departe de activitatile obisnuite. Ea a participat recent la evenimentul Gala CNR UNESCO -Rotary Cetate Timisoara, unde a etalat un look fresh si bine pus la punct.

Mihaela Tatu, pe 8 decembrie 2012, la un eveniment in Timisoara

Desi s-a confruntat mereu cu probleme de greutate, ea s-a impacat cu kilogramele in plus si a aparut intr-o forma maxima la eveniment, asa cum si-a obisnuit admiratorii si admiratoarele.

related posts

Modifică setările cookies