"Oamenii spun ca ar trebui sa fiu impuscata pentru cum arat, dar nu m-am simtit niciodata mai sexy!" Povestea femeii cu barba care spera sa gaseasca dragostea, la 49 de ani


Mariam, o femeie de 49 de ani, originara din Germania, s-a luptat peste 20 de ani cu parul care i-a invadat fata dupa nasterea fiului ei. Acum ca a renuntat sa-si mai ascunda barba, spune ca se simte mai sexy si mai increzatoare in sine ca niciodata.


Femeia a aparut ieri la emisiunea britanica "This Morning", unde a vorbit despre problema care i-a afectat viata in ultimii 28 de ani.

Mariam a povestit ca n-a avut niciodata par facial pana la nasterea fiului ei, cu 28 de ani in urma. Dupa acest moment, insa, fire groase de par au inceput sa-i invadeze tenul. Asa ca femeia isi smulgea firele in fiecare dimineata, cu penseta.

"Am intrebat-o pe mama ce sa fac, si ea mi-a spus sa le smulg cu penseta, sa nu ma rad sau sa nu ma epilez cu ceara. Cand i-am povestit ginecologului meu ce am patit, mi-a spus ca li se intampla la multe femei si sa nu ma ingrijorez.", a povestit ea.

"Barbia mea era tot timpul rosie si inflamata de la atata pensat si uneori firele cresteau pe sub piele, asa ca aratam mereu de parca as fi cazut si mi-as fi lovit barbia. Cand oamenii ma intrebau ce am patit si le spuneam nu ma credeau."

In 2008, pe cand era somera si statea singura acasa, Mariam a decis sa-si lase barba sa creasca. "Nu aveam slujba, asa ca am inceput un blog in care informam si alte femei despre ce se intampla cu barba si cum ma simteam."

Femeia a mai povestit ca inaintea de acest experiment era "obsedata" de pensarea barbii si ca uneori ii lua si cateva ore pana sa poata iesi din casa. "Ma gandeam la asta tot timpul. Trebuia sa verific de mai multe ori cum arata inainte sa ies din casa si luam mereu o oglinda in buzunar."

Desi Mariam nu are sprijin din partea familiei ei, mama ei rugand-o mereu sa devina "normala" din nou, a inceput sa calatoreasca impreuna cu circul, ca "femeia cu barba".

"Vreau sa le ofer oamenilor ocazia sa vorbeasca cu o femeie cu barba, pentru ca pe strada le este prea teama".

Reactia oamenilor nu a fost, insa, mereu una pozitiva. Mai ales pe Internet, oamenii i-au adresat critici foarte dure. "Unii mi-au spus ca ar trebui sa fiu impuscata pentru cum arat sau deportata in Rusia, dar exista si oameni care imi spun ca ceea ce fac este curajos si ca ii inspira."

Femeia, care este singura de 10 ani, spune ca este si in cautarea unei relatii, acum ca se simte sexy si are incredere in ea. "Ma cunosc mai bine acum. Sunt intotdeauna oameni cu fetisuri care s-ar putea sa fie atrasi de barba mea, dar asta e valabil in multe alte cazuri, inclusiv cu blondele, de exemplu."

FULLSCREEN
"Oamenii spun ca ar trebui sa fiu impuscata pentru cum arat, dar nu m-am simtit niciodata mai sexy!" Povestea femeii cu barba care spera sa gaseasca dragostea, la 49 de ani
  • /

related posts

Modifică setările cookies