Obama încurajează femeile să se implice în politică: “Bărbații au început să mă calce pe nervi”


Fostul președinte al Americii, Obama, a cerut ca femeile să se implice mai mult în mișcările sociale, deoarece nu îi mai înțelege pe bărbați și au început să îl calce pe nervi.


În timpul unei conferințe pe care o ține în Africa de Sud, Obama a declarat: "Femeilor, în special, vreau să vă spun să vă implicați mai mult. Pentru că bărbații m-au cam călcat pe nervi în ultima vreme. Adică, în fiecare zi, citesc ziarul și mă gândesc, fraților, ce e în neregulă cu voi, ce este în neregulă cu noi?”.


 

You're not only my wife and the mother of my children, you're my best friend. I love your strength, your grace, and your determination. And I love you more each day. Happy Birthday, @MichelleObama

A post shared by Barack Obama (@barackobama) on


 

Happy Anniversary. ????

A post shared by Barack Obama (@barackobama) on


Obama a adăugat că femeile ar aduce un suflu nou, bun, în politică și ar trebui să fie încurajate.

"Singurul lucru pe care nu-l puteți face este să vă prefaceți că politică nu contează și să vă gândiți că este prea coruptă, este prea ruptă, nu mă voi implică în ea. Dacă sunteți ambițiosi în ceea ce faceți în țara de origine, vă veți confrunta cu politica ", a adăugat Obama.

Sfatul lui Obama pare să fie urmat de femeile din America. În uma unui studiu efectuat în acest an, a reieșit că 575 de femei și-au declarat intenția de a ocupa funcții la Casă Albă, în senat sau guvern.related posts