Obsedata de fundul ei! Cat de provocator a pozat din nou Miley Cyrus


Fostul star Disney merge cu religiozitate la sala si efectele sportului se vad asupra corpului ei. Altruista din fire, Miley nu vrea sa-si tina silueta tonifiata doar pentru ea si impartaseste cu fanii imagini provocatoare ori de cate ori are ocazia.


Miley pare in special incantata de posteriorul ei mic si tonifiat. Sau cel putin asta putem deduce din multimea de fotografii din ultima vreme in care acesta e centrul de interes.

Cantareata, care se pregateste sa-si lanseze un nou single, "We Can't Stop" a pozat recent pentru campania de promovare a piesei, intr-un costum de baie intreg, negru.

In imaginea promotionala, starul pop sta cu spatele si priveste peste umar. Costumul de baie e foarte decoltat in spate si lasa aproape tot posteriorul ei la vedere.

Nu este insa prima astfel de imagine realizata de Miley in ultimele saptamani. La inceputul acestei luni, fostul star Disney a postat pe Twitter o imagine care indica disperarea ei de a fi perceputa ca o diva sexy.

Miley sta pe un pat, sprijinindu-se de coate si de genunchi si poarta o bustiera si o pereche de pantaloni mulati, ambele albe. Cantareata sta cu posteriorul ridicat in aer, intr-o incercare evidenta de a atrage atentia asupra lui.

In mai, vedeta pop a pozat pentru revista "V Magzine" si si-a lasat pantalonii sport in jos, dandu-le ocazia fanilor sa-i admire posteriorul gol.

Spune si tu: ce parere ai despre obsesia lui Miley de a-si poza posteriorul? Crezi ca este vorba doar despre un teribilism specific varstei?

related posts

Modifică setările cookies