Obsedata de operatii estetice. O femeie din Japonia a ajuns sa semene cu Dobby din "Harry Potter" pentru ca nu a stiut cand sa spuna "Stop"


Are 25 de ani si este cunoscuta in Japonia ca actrita de filme pornografice. Desi avea un chip de papusica, Rina Nanase a considerat ca nu este suficient de frumoasa si a apelat la interventii chirurgicale pentru a-si imbunatati aspectul.


Tanara a decis sa isi modifice nasul, barbia si ochii. Ea si-a alungit insa chipul atat de tare incat a ajuns sa semene cu un personaj fictiv si si-a castigat porecla Dobby pe retelele de socializare.

VEZI IMAGINILE AICI.

Mai exact, cei care ii urmaresc activitatea sustin ca Rina seamana cu spiridusul de casa Dobby, din seria Harry Potter, si ca arata mult mai bine inainte sa devina dependenta de operatiile estetice.

Tanara nu se lasa insa intimidata de aceste comentarii rautacioase si spune ca toti cei care o critica sunt, de fapt, gelosi pe transformarea ei. 

Nanase nu s-a sfiit sa ii tina in permanenta la curent cu transformarile prin care a trecut si a tinut un jurnal fotografic pe internet, asteptandu-se, probabil, sa primeasca o multime de complimente.

CITESTE SI: Te-ai ingrasat la fata? Vezi cum sa slabesti doar in aceasta zona

Tanara spune ca nu s-a asteptat niciun moment sa fie comparata cu Dobby si crede ca aceasta paralela este una rautacioasa, care nu i se potriveste deloc. Potrivit ei, inainte sa se opereze parea grasa, iar acum aspectul este tocmai asa cum ar trebui sa fie.

Foto: DailyMail

Tu ce parere ai? Are dreptate ea sau e corect ce spun cei care o compara cu personajul fictiv?

  • Obsedata de operatii estetice. O femeie din Japonia a ajuns sa semene cu Dobby din Harry Potter pentru ca nu a stiut cand sa spuna Stop

related posts

Modifică setările cookies