Oglinda ca in Alba ca Zapada. Ce se intampla cand te asezi in fata ei. Toti au ramas impresionati


Reprezentantii unei cunoscute companii de mobila din Suedia au lansat "oglinda motivationala", care se comporta extrem de asemanator cu celebrul accesoriu fermecat al Reginei Malefice din "Alba ca Zapada".


Mai exact, de fiecare data cand te asezi in dreptul ei, oglinda este programata sa iti faca un compliment si sa iti imbunatateasca starea de spirit. Tineti minte replica, "Oglinda, oglinjoara, cine e cea mai frumoasa din tara?". Ei bine, exact acesta este principiul dupa care functioneaza aceasta inventie.

VEZI AICI CUM FUNCTIONEAZA.

Oglinda motivationala a fost introdusa intr-un magazin din Marea Britanie si a avut un succes rasunator in randul cumparatorilor, fie ei barbati sau femei. Multi au marturisit chiar ca si-ar fi putut petrece intreaga zi acolo, de vreme ce nu primesc prea des complimente si s-au simtit flatati cand au auzit unul.

Oglinda nu se comercializeaza in masa, ci face parte doar dintr-o miscare de marketing, insa trebuie sa recunoastem ca e o idee interesanta si placuta, care ne-a adus aminte de basmele si desenele animate ale copilariei. Iata cum functioneaza:

related posts

Modifică setările cookies