Olivia Wilde este din nou insarcinata. Imaginea adorabila prin care a facut anuntul, poza de un milion de like-uri


Actrita Olivia Wilde si logodnicul ei, Jason Sudeikis, cunoscut din filmele "The Hangover", au devenit pentru prima oara parinti in urma cu un an. Recent, ei au anuntat ca urmeaza sa isi mareasca familia cu inca un membru.


Fanii inraiti ai serialului "The O.C" si-o amintesc poate ca prietena rebela a Marissei Cooper si prima fata pe care aceasta a sarutat-o de-a lungul serialului. De asemenea, telespectatorii serialului "Dr. House" o recunosc drept Dr. Hadley, frumoasa specialista alesa cu grija de insusi Gregory House.

Ei bine, in urma cu putin timp, Olivia Wilde, actrita care a jucat cele doua roluri, a anuntat pe internet ca va deveni mamica pentru a doua oara. Si a facut-o intr-un mod cu totul si cu totul original! 

 

Matching baby bumps. ✌️

A photo posted by Olivia Wilde (@oliviawilde) on


Bruneta si-a lasat burtica pozata langa burtica baieteleului ei de un an, completand in descrierea imaginii: "Burticile noastre se potrivesc acum". Evident, la scurt timp de la publicare, cadrul a strans peste un milion de like-uri si a ajuns in toate publicatiile mondene.

Vestea a fost cu atat mai importanta cu cat in urma cu putin timp, Olivia a starnit interesul presei dupa ce a aparut complet nud intr-o scena a serialului "Vinyl".

FULLSCREEN
Olivia Wilde este din nou insarcinata. Imaginea adorabila prin care a facut anuntul, poza de un milion de like-uri
  • /

related posts

Modifică setările cookies