Pamela Anderson, asa cum nu ai vazut-o. Cum arata sex-simbolul anilor '90 nemachiata si imbracata in haine de casnica


Formele ei sunt celebre, iar fotografia in care apare in costumul de baie rosu, din Baywatch, a devenit iconica. Acum, la 49 de ani, dupa o serie de operatii estetice mai mult sau mai putin reusite, Pamela Anderson inca bifeaza aparitii sexy. 


Cu toate acestea, paparazii au surprins-o in public nemachiata si imbracata asa cum nimeni nu si-ar fi imaginat in anii '90, cand era un adevarat sex-simbol.

Actrita care a aparut de 14 ori pe coperta revistei Playboy se declara acum complet impotriva acestor gen de poze si impotriva pornografiei, in trecut povestind ca "Din propria experienta, am vazut cat de cat de daunatoare este pentru un cuplu situatia cand ai alaturi o femeie superba, vie, minunata, in lenjerie intima, iar sotul se retrage intr-o camera, cu computerul sau".

Desi a a cheltuit o avere pe operatii estetice si mai mult de un million de dolari pentru a-si moderniza casa., Pamela a fost nevoita sa o vanda, din cauza datoriilor. In plus, nici de look-ul sau nu pare extrem de incantata, in ciuda tuturor "imbunatatirilor" fizice facute, blonda aflandu-se pe lista vedetelor care au exagerat in ceea ce priveste interventiile estetice.

Fotografiata in timp ce se afla pe strazile din Los Angeles, dupa o sesiune de shopping, Pamela nu a parut incantata sa dea ochii cu paparazzi. Aparent nemachiata si imbracata intr-o rochie in carouri, care ne aminteste de tinutele casnicelor din America, actrita nu a aparut la fel de zambitoare ca atunci cand merge la evenimente si adora sa fie fotografiata.

Vezi imagini in galeria foto de mai jos:

related posts

Modifică setările cookies