Pamela Anderson, rochie neincapatoare pentru dimensiunile ei generoase. Cum arata tinuta de 4250 de euro


Unul dintre sex simbolurile de la inceputul anilor '90, Pamela Anderson dovedeste ca nu si-a pierdut deloc din sex appeal. Vedeta si-a impresionat fanii la cea mai recenta aparitie publica.


Pamela, care a devenit cunoscuta in urma aparitiilor sale din Playboy, dar si din serialul Baywatch, a purtat o rochie Dolce & Gabbana cu imprimeu floral, in valoare de 4250 de euro. Celebra pentru atuurile sale fizice, Pamela si-a pus si de aceasta data in valoare decolteul care i-a adus faima in intreaga lume. A fost una dintre primele vedete care si-a pus silicoane.

Machiata discret, vedeta nu isi arata ceo 49 de ani. Si regimul vegetarian o ajuta sa se mentina in forma. Vedeta este o cunoswcuta activita PETA, luptand pentru drepturile animalelor.

Anul trecut, Pamela Anderson a fost desemnata "persoana anului" de catre reprezentantii PETA. Ea a primit acest titlu anual, intrucat pe parcursul ultimelor 12 luni s-a implicat in mod activ in programele de promovare a unei atitudini prietenoase fata de animale, a devenit un veritabil model de urmat in ceea ce priveste stilul de viata vegan si a vorbit in mod public impotriva utilizarii animalelor salbatice in spectacole de circ.

In 2016, Pamela Anderson i-a adresat o scrisoare prim-ministrului britanic Theresa May, in care i-a cerut sa interzica folosirea animalelor in spectacolele de circ, a indemnat guvernul din Mauritius sa rezolve cat mai repede problema cainilor fara stapan si a sustinut un discurs in Parlamentul francez in care a cerut scoaterea in afara legii a celebrului ”foie gras”, un preparat culinar facut din ficat de gasca sau rata, dupa ce acele pasari sunt in prelabil hranite fortat pentru a se ingrasa cat mai mult si cat mai repede.

De asemenea, vedeta canadiana, in varsta de 49 de ani, s-a oferit sa prepare pranzuri vegane pentru prizonierii din Louisiana, a indemnat guvernul Canadei sa interzica vanatoarea de foci, a tinut o conferinta de presa in Rusia in care a criticat celebritatile care poarta haine din blanuri naturale.

related posts

Modifică setările cookies