Pamela Anderson s-a împăcat cu iubitul fotbalist. Pentru cât timp?


La doar câteva luni după ce s-au despărţit, celebra actriţă canadiancă şi fotbalistul francez Adil Rami au decis să-şi mai acorde o şansă, dar viitorul nu e deloc roz.


Conform TMZ, apropiaţii Pamelei Anderson sunt îngrijoraţi de această turnură şi speră ca relaţia să nu fie una pe termen lung.

În vârstă de 51 de ani, vedeta din serialul Baywatch l-a cunoscut pe Adil Rami în 2017, cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 de la Monte Carlo. Fotbalistul cu 18 ani mai tânăr legitimat la clubul Olympique Marseille a luat lucrurile în serios, gândindu-se chiar la căsătorie, acesta fiind motivul principal al rupturii dintre cei doi, la finalul anului trecut.

„Se întâlnesc din nou de câteva săptămâni”, susţin cei de la tabloidul online TMZ, citând surse din preajma Pamelei. De asemenea, se pare că Adil Rami încearcă de această dată s-o rupă pe actriţă de familie şi de prieteni, în ciuda faptului că Anderson este mamă a doi băieţi, proveniţi din prima sa căsnicie, cu Tommy Lee.

În plus, conform aceloraşi apropiaţi ai Pamelei, îngrijorător e comportamentul lui Adil Rami, unul „juvenil, pus mereu pe petreceri şi pe clubbing”. Asta chiar dacă internaţionalul francez, campion mondial în 2018, e la rândul lui părinte, având doi gemeni născuţi în 2016 dintr-o relaţie anterioară.

De altfel, deoarece Adil Rami n-a reuşit să-şi echilibreze viaţa personală, Pamela Anderson s-a considerat mereu vinovată pentru faptul că fotbalistul nu-şi alocă destul timp creşterii copiilor. „Pamela suferea pentru că el nu-şi vedea copiii atât cât ar fi trebuit, aşa că a încercat să iasă din viaţa lui”, au dezvăluit cei care o cunosc pe starleta canadiancă.

Într-un recent interviu, Pamela Anderson a dezvăluit că Adil Rami a ajutat-o enorm să treacă peste neplăcerile menopauzei, oferind şi detalii intime din dormitor. ,,Regula de a nu face sex înainte de meciuri nu s-a aplicat în cazul nostru”, a fost una dintre declaraţiile picante ale fostei vedete Playboy. Pentru a fi aproape de iubitul său, Pamela Anderson s-a mutat în Franţa, pe Coasta de Azur, acolo unde Rami îşi continuă cariera de fotbalist.

related posts

Modifică setările cookies