Panică în paradis! Şi-a luat familia şi a fugit din „hotelul morţii”


Republica Dominicană e lovită în aceste zile de o adevărată isterie cauzată de numărul mare de turişti americani care au murit în condiţii suspecte. Aflat şi el în locaţia cu pricina, fotbalistul Marcos Rojo de la Manchester United şi-a făcut urgent bagajele şi a fugit în altă parte a lumii.


Hard Rock Hotel din Punta Cana e numele stabilimentului în care Rojo îşi petrecea vacanţa alături de soţie şi cei doi copii. Paradisul din Republica Dominicană s-a transformat însă într-un „iad” într-o perioadă foarte scurtă. Totul a pornit la finalul lunii mai, când autorităţile au confirmat trei decese subite într-un interval de numai cinci zile.

Toţi aceşti turişti erau cazaţi la Grand Bahia Principe Hotel, iar medicii legişti au stabilit că nu se poate discuta decât de cauze naturale (atac de cord, insuficienţă respiratorie şi edem pulmonar).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz cumpleaños amor de mi vida te amo y te deseo lo mejor del mundo @eugelusardo

A post shared by Marcos Rojo ⚽️ (@marcosrojo) on

Şirul de decese în rândul turiştilor americani nu s-a oprit aici, ieşind la iveală o a patra victimă, de această dată la Hard Rock Hotel, aflat în apropierea celui de mai sus.

Este vorba despre un bărbat de 67 de ani care a murit după ce a băut o banală sticluţă de whisky de la minibar, după care s-a simţit brusc rău şi ar fi urinat cu sânge. Evenimentul s-a produs la 11 aprilie în acest an, iar americanul a trecut în nefiinţă trei zile mai târziu, la spital.

Evenimentul de la Hard Rock Hotel vine după ce, în luna iulie a anului trecut, un alt american a suferit un infarct fatal în aceeaşi locaţie, devenită un „hotel al morţii”.

Acest lanţ interminabil de decese l-a făcut pe Marcos Rojo să se teamă pentru integritatea sa şi a familiei sale, fotbalistul argentinian părăsind imediat exotica Republică Dominicană.

related posts

Modifică setările cookies