Pantaloni scurti sau chiloti lungi? Tinuta indrazneata in care a aparut Lady Gaga pe strazile din New York


E in plin turneu de promovare al noului album, "Joanne", si a adoptat un nou stil vestimentar. Mai sexy ca niciodata, Lady Gaga nu se sfieste sa-si arate atuurile fizice in haine de dimensiuni reduse.


De cand a inceput promovarea celui mai noul album, "Joanne", Lady Gaga se inspira din stilul country si e nedespartita de palaria roz de cowboy in care a fost surprinsa si recent.

Asortata la un sutien alb, geaca din piele roz, cizme din blugi si pantaloni extrem de scurti din jeansi, artista a fost fotografiata de paparazzi cu acest accesoriu inedit inainte de a intrat in direct la emisiunea lui Howard Stern. Mai tarziu, Lady Gaga a fost surprinsa intr-un nou outfit excentric, de data aceasta articolele vestimentare lasandu-i la vedere abdomenul lucrat cu atat de multa indarjire la sala sport, dupa o perioada in care silueta ei a fost intens criticata.Desi se spune ca de cand a suferit o operatie la sold Gaga a dat jos 13 kilograme, instantaneele demonstreaza ca artista a pierdut mai multe. Pozele ii scot in evidenta subtirimea, ceea ce este ingrjorator pentru fani avand in vedere marturisirile pe care le-a facut despre problemele de alimentatie cu care s-a confruntat in trecut.

"Obisnuiam sa vomit tot timpul cand eram in liceu. Deci nu am atat de multa incredere in mine. Voiam sa fiu o micuta balerina slaba, dar eram o micuta italianca voluptoasa, al carei tata punea chiftele pe masa in fiecare seara."

Vorbind in fata unei audiente feminine, Lady Gaga a recunoscut ca inca are probleme cu greutatea. "Greutatea e inca o problema. In fiecare videoclip si in fiecare revista in care apar te modifica si te fac perfecta. Nu e ceva real." Apoi s-a adresat direct fetelor din public cu o rugaminte: "Razboiul dietelor trebuie sa inceteze. Toata lumea trebuie sa renunte. Pentru ca afecteaza copiii de varsta voastra. Si imbolnaveste fetele."

FULLSCREEN
Pantaloni scurti sau chiloti lungi? Tinuta indrazneata in care a aparut Lady Gaga pe strazile din New York
  • /


related posts