Pantalonii care depasesc imaginatia oricui. Cum arata ultima pereche extrem de indrazneata pe care a purtat-o Lady Gaga


Se imbraca peste tot in pantaloni scurti si atrage toti fotografii pe urmele ei, chiar ma mult decat de obicei. Pe masura ce trece timpul pantalonii devin din ce in ce mai scurti, iar ultimii aproape ca pot fi confundati cu lenjeria intima. Asta nu a impiedicat-o pe Lady Gaga sa danseze vesela in mijlocul strazii, imbracata asa.


In plina promovare a albumului "Joanne", Lady Gaga apare imbracata aproape doar in pantaloni scurti, insa cand fanii cred ca s-au obisnuit cu aparitia, cantareata alege o pereche si mai scurta.

Asa a fost vazuta si pe strazile din Los Angeles, insotita de alte doua femei, cel mai probabil parte din echipa de dansatoare. Toate trei au fost imbracate cu pantaloni extrem de scurti si au iesit dintr-un club extrem de vesele, dansand.

Gaga a purtat un top alb, transparent, aparent fara sutien pe dedesubt, pe care le-a rasucit pana sub bust si l-a legat intr-un nod, lasandu-si abdomenul la vedere. Peste top a purtat o jacheta neagra, cu numele ultimului sau album inscriptionat pe spate.

Lady Gaga, pe numele sau real Stefani Joanne Angelina Germanotta, este castigatoarea a nu mai putin de 6 premii Grammy si a unul Golden Globe, dobandit in urma rolului sau din "American Horror Story:Hotel". "Cea mai buna actrita intr-o productie limitata" a semnat contracte cu case de discuri inca de la 18 ani, iar acum, la varsta de 30 de ani, este una dintre cele mai controversate dar si apreciate vedete din industria muzicala.

Vezi imagini in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
Pantalonii care depasesc imaginatia oricui. Cum arata ultima pereche extrem de indrazneata pe care a purtat-o Lady Gaga
  • /


related posts