Papusa umana Ken, de neoprit! Medicii i-au spus ca o sa-i cada nasul, iar el e pus pe petreceri. Cum a pozat in weekend


Rodrigo Alves nu tine deloc in seama avertismentele primite din parte medicilor care i-au spus sa inceteze cu operatiile estetice. 


Supranumit Brazilianul de plastic, Rodrigo Alves are un singur scop in viata: sa semene cat mai mult cu brazilianul de plastic. Pentru asta, s-a operat de peste 50 de de ori si nu se opri prea curand.
 

 

On my way! To #henley stuck on a terrible traffic! #henley2017 #henleyregatta2017 #henleyregatta #summer2017 #rodrigoalves

O postare distribuită de Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) pe


In urma cu cateva zile a primit vestea cumplita ca o sa-i cada nasul daca nu se opreste acum. Insa papusa Ken sustine ca nu poate sa respire cum trebuie si sa ca trebuie sa se opereze din nou.
La ultimul control mediacal, doctorul nici macar nu a putut sa-i verifice nasul, pentru ca narile sale sunt extrem de inguste, in urma operatiilor estetice. Avertismentul primit din partea medicilor nu pare sa-l fi perturbat deloc pe brazilian. El a tinut-o tot weekendul numai in petreceri.
Rodrigo a postat pe contul sau de Instagram mai multe fotografii de la ultimele evenimente nocturne la care a luat parte in ultimele zile. Relaxat si mereu cu un pahar de sampanie in mana, el pare sa se bucure de viata de lux pe care o duce, in compania amicilor sai. 
 

 

Save water & drink #champagne #lasvegas #vegas #summer2017 #nightclub #xslasvegas #lifestyle

O postare distribuită de Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) pe

 

Una noche feliz con mi mejor amiga @marcelaiglesiashollywood en #lasvegas @xslasvegas

O postare distribuită de Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) pe

 

Vegas baby ???????????????????????? @draislv #draisnightclub #lasvegas

O postare distribuită de Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) pe


 

related posts

Modifică setările cookies