Paraseste Tom Cruise scientologia? De ce e posibil ca actorul sa faca acest pas


Scientologia l-a facut sa-si piarda pana acum doua sotii si l-a transformat intr-un personaj ridicol, atat in ochii fanilor, cat si in ochii colegilor de breasla. Se pare ina ca Tom Cruise s-ar putea sa paraseasca Biserica Scientologica in curand, de dragul fiicei lui, Suri.


Actorul, ca oricare alt adept al cultului, a fost invatat sa rupa orice legatura cu persoanele care au parasit Biserica. In cazul lui Tom, ar trebui sa intrerupa contactul cu fosta lui sotie, Katie Holmes, si, prin extensie, cu fiica lui, avand in vedere ca ea are custodia asupra lui Suri.

Copiii si religia. Cum ii vorbesti micutului tau despre existenta lui Dumnezeu

 

Tom a fost aspru criticat de presa americana pentru ca, desi a spus ca Suri este lumina vietii lui, a vazut-o foarte rar de cand a divortat de mama ei.

Potrivit noii editii din revista "In Touch Weekly", aceasta stare a lucrurilor s-ar putea sa se schimbe. Tom a vazut-o recent pe Suri, dupa o absenta de 108 zile, iar surse din anturajul lui, citate de publicatia americana, considera ca acesta poate fi un semn ca actorul incalca niste reguli.

Scientologia nu accepta jumatatile de masura si daca lui Tom i s-a spus sa rupa legaturile cu fiica lui si el a incalcat acest ordin, ar putea intra in conflict cu Biserica. 

Cum iti ajuti copilul sa treaca peste divort

Nu este de mirare, asadar, ca s-ar putea ca actorul s-o aleaga pe fiica sa in detrimentul religiei sale.

Spune si tu: ce parere ai? Crezi ca e posibil ca Tom Cruise sa renunte la Scientologie pentru fiica lui?

related posts

Modifică setările cookies