Parasit de sotie, Robin Thicke se mandreste cu noua cucerire: o femeie superba, cu 18 ani mai tanara ca el


Robin Thicke a considerat ca a suferit suficient dupa fosta sotie, Paula Patton, si s-a implicat intr-o noua relatie. Cea mai recenta cucerire a cantaretului este o tanara de 20 de ani, care isi castiga existenta ca model.


April Love Geary este tanara de 20 de ani care i-a luat locul Paulei Patton in inima lui Robin Thicke. Cantaretul, despre care presa mondena a scris ca si-ar fi inselat sotia in repetate randuri, se mandreste cu noua sa cucerire. April este frumoasa si are o silueta perfecta. Cei doi au fost fotografiati impreuna, purtandu-se ca doi indragostiti, pe strazile din New York.

In ciuda zonurilor conform carora Thicke si Paton ar fi avut o relatie deschisa, se pare ca actrita nu a suportat sa fie umilita in presa de scandal de aventurile extraconjugale ale sotului ei.

Ceea ce se stie despre Paula Patton si Robin Thicke este ca, desi formau un cuplu inca din perioada liceului, el a cazut prada tentatiei si i-a fost infidel superbei actrite care i-a fost muza in toti anii de cariera.

Foto: Paula Patton si Robin Thicke

Dupa aparitia unei imagini in care starul ii punea mana pe posterior unei fane, Paula a anuntat ca nu mai formeaza un cuplu cu tatal copilului ei.

De altfel, aceea nu fusese prima "abatere" a celui care a facut senzatie cu piesa "Blurred lines". In septembrie 2013, o alta fana a acestuia a declarat ca l-a sarutat pe cantaret, iar in ianuarie 2014 acesta a fost surprins in Paris dansand la bratul unei alte femei.

related posts

Modifică setările cookies