Parasita de iubit in luna a 8-a de sarcina. Vedeta care trece prin cel mai dificil moment al vietii ei


Daca pana acum cateva zile relatia dintre cei doi parea una fericita, ba mai mult decat atat au organizat o petrecere in cinstea bebelusului lor, lucrurile au luat brusc o alta intorsatura.


Potrivit "Star Magazine", Brian Hallisay nu are nici pe departe un comportament adecvat fata de logodnica si mama copilului sau, Jennifer Love Hewitt. Insarcinata in luna a opta, in loc sa aiba grija de ea si sa incerce sa o ajute cat mai mult, Brian si-a gasit un partener de nadejde in alcool si a uitat complet de responsabilitatile de viitor tatic.

O sursa a publicatiei CDL a declarat ca i-a vazut zilele trecute pe cei doi intr-un restaurant din Los Angeles, iar comportamentul actorului nu a facut decat sa o rusineze pe frumoasa graviduta si sa simta ca imaginea ii este afectata de relatia cu el.

Aceeasi persoana a mai declarat ca dupa cateva beri, actorul a devenit nervos si agitat si a inceput sa se certe cu partenera sa. Comportamentul imatur si problemele cu alcoolul o fac pe Jennifer sa se gandeasca serios in privinta relatiei dintre ei.

Un semn de intrebare pare ca s-a ridicat chiar de la petrecerea organizata de Jennifer Love pentru bebelus, eveniment de la care Brian a lipsit.

Care credeti ca este adevaratul motiv pentru care Brian a decis sa se refugieze in alcool?

related posts

Modifică setările cookies