Pare sa nu aiba pantaloni deloc! Cum arata perechea de jeansi scurti care nu se vad de poseta 


Hailey Baldwin este una dintre tinerele vedete care se afla pe val in ultima perioada, devenind din ce in ce mai cunoscuta. Iar ultima sa aparitie o ajuta din plin.


Tanara in varsta de 19 ani are un fizic pe care ar fi greu sa nu il observi, in tinutele mulate si scurte pe care le poarta. Nu o singura data a facut furori cu aparitiile sale de pe strazile din New York, in tinute greu de trecut cu vederea.

Silueta atletica, dar mai ales picioarele lungi si perfect tonifiate ale modelului o ajuta sa poarte cei mai scurti jeansi posibil. Si ii vine chiar foarte bine.

Ultimele imagini o arata pe Hailey in timp ce se plimba pe strazile din New York, intr-o tinuta in care pare sa se simta complet in pielea ei.

Imbracata intr-un tricou alb, clasic, o pereche de jeansi scurti, o jacheta in stilul celor de la colegiile americane si incaltata cu botine, Hailey a "defilat" pe strazi ca si cand i-ar apartinut, cu siguranta atragand toata atentia celor din jur.


Piesa de rezistenta a tinutei au fost cu siguranta pantalonii scurti, foarte scurti, atat de scurti incat din profil sunt in totalitate acoperiti de geanta de dimensiuni mici pe care a purtat-o.


Tu te-ai putea imbraca asa? Vezi mai multe imagini in galeria foto de jos:

related posts

Modifică setările cookies