Parea o tinuta obisnuita, pana s-a intors cu spatele. Cum a fost surprinsa aceasta tanara in timp ce se plimba pe strada


Dupa aparitia in reclama la burgerii TedMex, Kara Del Toro a devenit un punct de interes pentru presa tabloida, mai ales ca frumoasa blonda nu se sfieste sa-si arate atuurile fizice chiar si atunci cand nu se afla la vreun eveniment sau cand este implicata in vreun proiect. 


Desi are doar 22 de ani, Kara Del Toro este deja cunoscuta in lumea modelling-ului, realizand deja o serie de pictoriale si reclame pentru publicatii celebre. In plus, frumoasa americanca se pozeaza constant in lenjerie intima, spre bucuria celor peste 50.000 de fani pe care ii are pe contul de Instagram, acolo unde posteaza imaginile sexy.

Considerata urmasa lui Kate Upton si a lui Charlotte McKinney, Kara nu duce lipsa de paparazzi care o urmaresc peste tot, acest lucru intamplandu-se si in urma cu cateva zile, cand tanara a fost surprinsa in timp ce se plimba pe strazile din Beverly Hills.

Imbracata intr-o pereche de jeansi scurti si un top negru, Kara nu s-a facut remarcata in prima instanta, insa totul s-a schimbat atunci cand aceasta s-a intors cu spatele, tinand cont ca pantalonii de-abia ii acopereau posteriorul. 

In urma cu cateva zile, Kara Del Toro a aparut intr-o reclama la burgerii TedMex, alaturi de alte modele, toate fiind imbracate in costume de baie care le-au scos in evidenta formele generoase. 

related posts

Modifică setările cookies