Paris Jackson il ataca dur pe unul dintre cei mai iubiti cantareti ai momentului: "Cred ca e foarte iresponsabil"


Fata marelui Michael Jackson l-a atacat dur pe idolul tinerelor dupa ce acesta a fost prins fumand marijuana si a fost implicat intr-o altercatie cu vecinul lui.


Desi au varste apropiate si stau la diferenta de cateva case, Paris Jackson si Justin Bieber sunt departe de a fi prieteni.

Dupa ce internetul a fost impanzit de imagini cu Bieber fumand marijuana, o parte din fanele lui au decis sa protesteze actiunile tanarului printr-o metoda cel putin neortodoxa – s-au taiat pe maini si au postat pozele pe Twitter. Vazand acestea, fiica marelui Michael Jackson nu a putut sa nu reactioneze si a declarat:

“Cred ca e foarte iresponsabil din partea lui sa faca asta”.

Ea a spus chiar publicatiei Mail On Sunday’s Event Magazine ca este dezgustata de aceste imagini, de puterea pe care o are Bieber asupra fanelor lui si mai ales de faptul ca el pare sa abuzeze de ea.

Tanara este socata de faptul ca Bieber nu se poate controla si nu tine cont de faptul ca fiecare actiune a lui influenteaza milioane de tineri care il considera exemplu.

Chiar daca Bieber are multe in comun cu tatal ei, Paris Jackson nu pare sa fie o fana a tanarului cantaret, criticandu-l cu fiecare ocazie. Tu ce zici? Are dreptate?

FULLSCREEN
Paris Jackson il ataca dur pe unul dintre cei mai iubiti cantareti ai momentului: "Cred ca e foarte iresponsabil"
  • /

related posts