Paris Jackson s-a mutat in locuinta mamei sale biologice dupa o cearta violenta cu bunica ei


Paris Jackson, fiica în vârstă de 15 ani a cântăreţului Michael Jackson, şi-a făcut bagajele după o ceartă violentă cu bunica ei Katherine şi s-a mutat în locuinţa mamei sale biologice, Debbie Rowe.


În ultimele săptămâni, Paris Jackson a petrecut tot mai mult timp în compania mamei sale biologice, iar relaţia lor a devenit una foarte apropiată, scrie MEDIAFAX.

Potrivit unor informaţii deocamdată neconfirmate, citate de site-ul CelebrityFix, Paris Jackson şi-a făcut bagajele şi a părăsit reşedinţa bunicii sale Katherine, pentru a se muta în casa mamei sale Debbie Rowe. "Au existat mai multe certuri violente în reşedinţa familiei Jackson în ultimele săptămâni şi toate aceste lucruri au condus la această mutare", a declarat o sursă.

În ciuda acestor informaţii, mesajele pe care Paris Jackson le postează cu regularitate pe Twitter sugerează faptul că adolescenta în vârstă de 15 ani este fericită şi o persoană foarte echilibrată. În cel mai recent dintre aceste mesaje, publicat joi, Paris vorbeşte despre activităţile ei şcolare şi despre planurile pe care şi le face pentru apropiata vacanţă de vară. Recent, Paris Jackson a ales să petreacă ziua în care a împlinit vârsta de 15 ani în compania mamei sale biologice, în loc să o petreacă alături de bunica sa, ca în anii trecuţi.

"Deşi o iubeşte pe bunica ei Katherine, Paris crede că aceasta are opinii extrem de învechite. Paris este o tânără extrem de independentă şi, pe măsură ce creşte, începe să îşi exprime tot mai puternic propriile opinii şi să lupte tot mai mult pentru convingerile ei", a adăugat aceeaşi sursă. Potrivit tabloidelor americane, Paris îi încurajează pe cei doi fraţi ai ei, Prince Michael şi "Blanket", să îi urmeze exemplul şi să se mute în casa lui Debbie Rowe.

"Paris încearcă să îi convingă pe Prince şi pe Blanket să i se alăture. Debbie i-a spus că cei doi băieţi vor fi întotdeauna bineveniţi, însă există anumite aspecte legale care trebuie respectate, iar Paris ştie foarte bine că, deşi ea poate să plece din casa familiei Jackson, pentru fraţii ei va fi mult mai dificil să se mute cu ea.

Citeste continuarea pe mediafax.ro.

FULLSCREEN
Paris Jackson s-a mutat in locuinta mamei sale biologice dupa o cearta violenta cu bunica ei
  • /

related posts

Modifică setările cookies