Paris Jackson, intr-o pereche de pantaloni scurti minusculi si cu buricul la vedere. Cat s-a schimbat fiica lui Michael Jackson


Copila timida si inocenta s-a transformat intr-o adolescenta rebela. Fiica in varsta de 15 ani a lui Michael Jackson a renuntat la rochite si fustite, preferand un look mai putin cuminte.


Paris Jackson este extrem de mandra de look-ul ei rebel. Tanara care a implinit de curand 15 ani nu se mai regaseste in pletele pe care le purta in urma cu un an.

Mai mult, si-a schimbat si garderoba, iar acum pare o persoana cu totul diferita de adolescenta de anul trecut. Si, in niciun caz, nu este o schimbare in rau! Noul look o avantajeaza, chiar daca nu este pe placul familiei sale. 

Imbracata intr-o pereche de pantaloni extrem de scurti si o bluza cu buricul la vedere, Paris a mers sa se intalneasca cu mama sa biologica, Debbie Rowe. Cele doua nu s-au mai vazut dupa ce Debbie a pierdut drepturile de custodie in 2011. 

FULLSCREEN
Paris Jackson, surprinsa intr-o pereche de pantaloni scurti minusculi si cu buricul la vedere. Cat s-a schimbat fiica lui Michael Jackson
  • /

related posts

Modifică setările cookies